Grote Zus viert Nationale Broer en Zus dag

0

Woensdag 30 september is het Nationale Broer en Zus dag. Een dag waarop iedereen die een broer of zus heeft, even laat weten hoeveel de ander voor hem of haar betekent.

Nannybureau Grote Zus, gevestigd in Lisse, haakt op een ludieke wijze in op dit mooie initiatief van 3FM radiopresentator Giel Beelen. Grote Zus zet de liefste en meest bijzondere grote zus samen met haar kleine zus of broer in het zonnetje.

Win met jouw grote zus!
Iedereen, wonend in de regio Haarlem – Leiden, met een grote zus opgelet. Vanaf 30 september t/m 3 oktober kun je bij Grote Zus meedoen aan hun Facebook-actie. Ga naar Facebook, like de pagina en deel de actie. Laat een mooi, lief, origineel bericht achter voor jouw grote zus. Er wordt een Samen Actief bon verloot onder de deelnemers met de liefste en meest bijzondere grote zus.

“Een zus met lef”
De Nationale Broer en Zus dag is in 2013 in het leven geroepen door 3FM radiopresentator Giel Beelen. “Het komt er gewoon niet van om tegen je eigen zus, ik hou van je of wat ben je toch een bijzonder mens te zeggen”, zegt Marleen Alkemade, eigenaar van Nannybureau Grote Zus. “Maar wat ben ik enorm trots op mijn allergrootste zus. Mijn zus Esther heeft het aangedurfd om haar baan op te zeggen, te kiezen om fulltime voor haar kleine kinderen te zorgen, en is dit jaar met mij de uitdaging aangegaan om een nannybureau op te richten. Mijn zus is niet alleen enorm zorgzaam maar heeft ook nog eens een hoop lef. Want ons nannybureau Grote Zus staat!

Over Grote Zus
Nannybureau Grote Zus is dit jaar opgericht door de zussen Marleen en Esther Alkemade. Zij gunnen ieder kind een fijne en stevige basis voor de toekomst. Voor gezinnen in de regio Haarlem, Heemstede, Leiden, Oegstgeest en Duin & Bollenstreek maken zij de perfecte match tussen gezin en nanny. Meer informatie vind je op www.grote-zus.com.