Popprijswinnaar Ronnie Flex & Lil’Kleine op Bevrijdingspop Haarlem 2016

0

De eerste namen voor Bevrijdingspop Haarlem zijn bekend. Popprijswinnaars Ronnie Flex & Lil’Kleine, Haarlems trots Chef’Special, Sue the Night, John Coffey en My Baby zullen op het bevrijdingsfestival acte de présence geven.

Het rapperscollectief New Wave bestaande uit onder andere Ronnie Flex en Lil’Kleine was dit jaar de verrassende winnaar van de Popprijs én ze staan 5 mei op Bevrijdingspop in de Haarlemmerhout. Chef’Special is de afsluiter van het Haarlemse festival.

Voor Sue the Night wordt het hun eerste optreden op Bevrijdingspop Haarlem. Vorig jaar ging hun optreden als gevolg van de harde wind niet door. Dit jaar maken zij dit gemiste optreden op bijzondere wijze meer dan goed. Niet alleen staan zij 5 mei op het podium bij het bevrijdingsfestival, op 4 mei zullen zij tijdens het Herdenkingsconcert samen met het Kennemer Jeugdorkest de ingetogen tonen van de klassieke muziek naar een meer uitbundigere stijl brengen. Zo voert de muziek het publiek van herdenken op 4 mei naar het vieren van de vrijheid op 5 mei.

Bevrijdingspop Haarlem is het oudste bevrijdingsfestival van Nederland. Onder het thema Vrijheid is niet vanzelfsprekend wordt aandacht geschonken aan het herdenken en vieren van vrijheid. In de Haarlemmerhout vindt op 4 mei het herdenkingsconcert plaats, op 5 mei vieren we hier met het bevrijdingsfestival onze vrijheid.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)