Tim Knol met Lost & Found in Theater de Luifel Heemstede

0

Tim heeft een aantal flinke verzamelobsessies, gitaren, singletjes, fotocamera’s en bijzondere instrumenten. Met de titel van zijn programma verwerkt hij die verzamelwoede op verschillende manieren.

Met fotonegatieven die hij heeft gescand en op het podium tot leven wil laten komen en natuurlijk met muziek. In dit programma brengt hij muziek van anderen ten gehore, maar ook eigen werk, waaronder nummers die hij nooit eerder live speelde.

Zo krijgen we een bijzonder inkijkje in het leven van de 25-jarige muzikant, die na het succes van Terug enorm veel zin heeft om in Lost & Found heel Nederland kennis te laten maken met prachtige muziek en bijzondere verhalen die we nog niet kennen.

Een theaterconcert op de humorvolle, persoonlijke en charmante wijze zoals we die inmiddels van Tim gewend zijn. Kortom: het belooft een bijzondere avond te worden.

Na de show worden er, behalve merchandise, ook spullen uit zijn eigen verzameling verkocht. Iets waar zijn vriendin heel blij van wordt.

Info
Zaterdag 30 januari 2016, aanvang: 20:15 uur
Theater de Luifel
Entree: € 19,50
Kaarten via www.podiaheemstede.nl of aan de kassa van Theater de Luifel, Herenweg 96, Heemstede op werkdagen tussen 9 en 12 uur of voorafgaand aan de voorstelling.