PvdA Haarlem in gesprek met bewoners Boerhaavewijk

0

Op zaterdag 30 januari is de PvdA Haarlem in de Boerhaavewijk om met bewoners te praten over de buurt. Wat gaat er goed en wat moet er beter? Een actueel onderwerp voor de buurt is dat er binnenkort vluchtelingen komen wonen in de voormalige Boerhaavekliniek. De PvdA wil graag weten hoe buurtbewoners hier tegenaan kijken.

Naast PvdA-vrijwilligers lopen politici mee uit de gemeente, provincie en landelijke politiek. Speciale gasten deze dag zijn de Tweede Kamerleden Mohammed Mohandis en Marith Volp. Eerst gaan zij van deur tot deur in een deel van de buurt. Daarna is er een buurtgesprek waarin er wordt doorgepraat over wat er bij de bewoners leeft.

Bewoners zijn van harte uitgenodigd om bij het buurtgesprek aan te schuiven en mee te praten. Het gesprek start om 15.00 uur en vindt plaats in Wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98. Om 16.30 uur wordt de dag afgesloten met een drankje.

Een verslag van het buurtgesprek wordt na afloop gepubliceerd op de website van de PvdA Haarlem: www.pvdahaarlem.nl. Bewoners die er deze dag niet bij kunnen zijn kunnen via www.pvdaenquete.nl ook meedoen aan het buurtonderzoek.

Info
Zaterdag 30 januari, 15.00 uur, wijkcentrum De Ringvaart.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)