The Girl Next Door

0

Onder invloed van de media, reclame, facebook, blogs en vlogs lijken we te leven in een wereld waarin alles draait om uiterlijk, om schoonheid en perfectie; de sleutel voor succes en erbij horen. Alles lijkt maakbaar, rimpels zijn uit. Botox, fillers en plastische chirurgie zijn allang niet meer voor celebrities alleen.

The girl next door daarentegen is het meisje dat wel mooi is, maar niet kunstmatig of onbereikbaar. Ze is aantrekkelijk, gewoon en natuurlijk. Ze is zoals jij en ik, zij kan je buurmeisje zijn. The girl next door zegt meer over uitstraling en ‘power’ dan over uiterlijke schoonheid.

De kunstenaars in deze tentoonstelling zijn geselecteerd op basis van hun werk waarin ‘de buurmeisjes’ de hoofdrol spelen.

Info
Met werk van Dina Goldstein, Eric Ceccarini, Hester Scheurwater, Jeannette de Bruin, Jennifer Hoes, 2MEN, Peter Klashorst en Ted Noten.

Van 29 januari tot en met 11 maart 2016.
Gratis te bezoeken op werkdagen van 9.00–17.00 uur.