Paul de Leeuw in Stadsschouwburg Velsen

0

De Leeuw laat zijn lekkerste, dierbaarste en bekendste nummers horen

Met het 7-koppige orkest onder leiding van Miguel Wiels laat Paul de Leeuw op dinsdag 9 februari (20.15 uur) in de Stadsschouwburg Velsen zijn lekkerste, dierbaarste en bekendste nummers horen, die voor een groot gedeelte worden bepaald door het publiek.

Een dierbare herinnering, onvergetelijk wijsje of emotioneel eerbetoon. Ook de mooiste nummers van de Robert Long-CD komen voorbij en tussen de nummers door zal Paul verhalen vertellen, imitaties doen en vragen beantwoorden uit de zaal.

De pers bekroonde de voorstelling, waar nog enkele kaarten voor zijn, met vier sterren.

Info
Dinsdag 9 februari, 20.15 uur
Prijs € 31,- inclusief drankje en garderobe
Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)
Vorig artikelThe Girl Next Door
Volgend artikelOmdat ik iets te zeggen had
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.