Café Zanzara brengt een avond vol liefde

0

Op vrijdag 12 februari kunt u bij Café Zanzara de liefde horen, zien en proeven in al haar facetten. Een dichteres draagt voor uit eigen werk, een cabaretiere ontroert het publiek en ook de nieuwe generatie Zanzara fans laat van zich horen in een aantal voorproefjes op de Artistieke Interlyceale en het Mozart Festival Haarlem.

Café Zanzara is een verrassende variétéavond met verschillende, korte optredens. Een spetterend duet, een fraai gedicht, een dramatische opera-aria, een instrumentale solo, een mooi luisterlied of een vrolijk musicalnummer… het kan zomaar voorbij komen. De bar is open tijdens de voorstelling en in de pauze zijn er gratis lekkere hapjes, gemaakt door restaurant Het Pakhuis uit Haarlem.

Op het programma 12 februari, o.a.

  • Studenten van InCanto International Academy presenteren ism Zanzara een prachtige scène uit de Mozart opera Così fan Tutte
  • Singer-songwriter Remmert Veldhuis zingt eigen werk, maar ook een Schumann duet met onze eigen Astrid Vrensen
  • Folkduo Carolan’s Brew brengt ons in Ierse sferen
  • Het Kennemer Lyceum biedt ons de sneek preview van hun bijdrage aan de Artistieke Interlyceale

zanzara logo 1Wat, wanneer, waar & kaarten
Vrijdag 12 februari (aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur) in Gebouw Zang & Vriendschap, Jansstraat 74 in Haarlem. Tarief is € 10 voor iedereen die komt kijken en luisteren of optreden. Treed je op en neem je betalend publiek mee? Dan is jouw entree gratis!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal (enkel cash, geen pin) of te reserveren via: cafezanzara@gmail.com

Meer informatie over het programma of om aan te melden voor een optreden: www.cafezanzara.nl