Boef: spannende Whodunit voor kleuters

0

Op woensdag 19 februari 2020, om 11:00, 13:30 & 15:30 is kleutervoorstelling Boef te zien in de Toneelschuur, Haarlem. In Boef nemen mimers Lisa Groothof en Dwayne Toemere hun publiek mee in een grappig boevenavontuur en onderzoeken met hen de grenzen van goed en fout. De voorstelling reist tot en met 26 april door heel Nederland.

Snelheid, een zwarte schaduw, krakende schoenen, een gillend alarm dat alles verraadt. Boef is een boevenavontuur voor kleuters. Met zwarte maskers, grappige (panto-)mime acts en simpele omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in een groot avontuur. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen?

Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere (eerder samen bij Maas in Eitje) een spannende whodunit.

Lisa en Dwayne over Boef
Kleuters reageren tijdens een voorstelling open en eerlijk, daar kunnen wij als volwassenen veel van leren. Met Boef gaan we op een hele doorzichtige manier en met veel speelse energie in de huid van een boef kruipen. Zonder dat er iets gestolen hoeft te worden, maar gewoon door te spelen.

Makers
Concept / spel: Lisa Groothof, Dwayne Toemere
Muziek: Stuk (Maarten Bokslag, Tom Nestelaar)
Eindregie: Sanne Nouws
Kostuums: Dorine van Ijsseldijk
Advies vormgeving, uitvoering decor: Sjoerd Kelderman
Met dank aan: William Dashwood, Dorien Folkers, Moniek Merkx, Erwin Boschmans, Erwin Dörr

Boef in Haarlem
Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem
Aanvang: woensdag 19 februari 2020, 11:00, 13:30 & 15:30 uur
Entree: vanaf €.9,00
Tickets: 023 517 39 10 / toneelschuur.nl

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)