Kamer van Koophandel organiseert Week van de Financiering

0

Ondernemers zijn weinig bekend met nieuwe financieringsvormen

Ondernemers zijn weinig bekend en hebben weinig ervaring met nieuwe financieringsvormen, bleek eind vorig jaar uit onderzoek van de Kamer van Koophandel en Hogeschool Utrecht.

Om ondernemers een overzicht te bieden wat er allemaal mogelijk is op het gebied van financiering, organiseert de Kamer van Koophandel van 15 tot en met 19 februari de Week van de Financiering. Op donderdag 18 februari kunnen geïnteresseerden terecht bij Hotel van der Valk Schiphol A4 in Hoofddorp. De Week van de Financiering is naast Hoofddorp ook in Duiven, Nootdorp, Assen en Eindhoven te bezoeken.

De bijeenkomst in Hoofddorp is van 15.30 uur tot 21.00 uur. Michiel Muller, bekend van Tango, Route Mobiel en online supermarkt Picnic, is dagvoorzitter. Hij vertelt zijn verhaal en interviewt enkele ondernemers uit de regio over hun ervaringen met financieringen. Daarna kunnen bezoekers deelnemen aan flitssessies over allerlei financieringsvormen zoals crowdfunding, rekening courant en online kredietverstrekking. Op het Financieringsplein staat de KvK samen met ruim 25 deskundige partijen klaar voor persoonlijk advies. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden
De Week van de Financiering vindt op 5 locaties in het land plaats. Iedere dag op een andere locatie vanaf 15.30 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/financiering. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)