Haarlemmer beroofd van mobiel

0

Op maandagavond, rond 20.00 uur, is een 19-jarige Haarlemmer het slachtoffer geworden van afpersing. Het incident gebeurde op de Planetenlaan in Haarlem.

De Haarlemmer werd door twee jongens aangesproken die hem vroegen om zijn telefoon. Wanneer hij zijn telefoon niet zou afstaan, zouden de verdachten de man in elkaar slaan. Het slachtoffer zag kans om zijn telefoon op te bergen en weg te rennen. De verdachten zijn hem achterna gerend. In de Hodsonstraat wisten de verdachten het slachtoffer in te halen. Onder bedreiging van geweld heeft de Haarlemmer uiteindelijk zijn telefoon afgestaan. De verdachten zijn vervolgens terug gerend via de Minahassastraat in de richting van de Korteweg.

De volgende signalementen van de verdachten zijn bij de politie bekend:

– Tussen de 16 en 18 jaar
– Tussen de 1.65 en 1.70 meter lang
– Normaal postuur
– Licht getinte huidskleur
– Donkere kleding
– Eén van de verdachten droeg een pet

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met 0900-8844.

Advertentie