Klankhealing concert Akendam

0

“Helende klanken onder de grote klankkoepel“

Na het succesvolle drukbezochte kristallen klankhealing concert in de aula van begraafplaats Akendam met Allerzielen jl oktober leek het ons heel fijn om soundhealer Joke Welboren opnieuw uit te nodigen voor wie dit gemist heeft en voor wie het graag (opnieuw) wil ervaren.

Onthulling urnenvijver Akendam. Fotografie: Hans van Leuven / Madrieco.nl.
Aula Akendam. Fotografie: Hans van Leuven / Madrieco.nl.

De zacht verlichte koepel van de aula is als een grote omgekeerde klankschaal. Een soort klein Pantheon waardoor de zuivere klanken van de kristallen klankschalen op een bijzonder wijze naar je worden weerkaatst. Dit geeft een akoestiek welke je bijna nergens anders zult ervaren dan hier…

Terwijl je heerlijk onder deze klankkoepel ligt op een zacht matrasje, in een slaapzak of deken laat je de helende klanken voor je werken. Ontspannend en rustgevend, losmakend en helend.

Joke Welboren
Joke Welboren is een ervaren soundhealer en werkt sinds 2000 met helende klankfrequentie. Zij ontving diverse sjamanistische trainingen en opleidingen. En met helende klanken is Joke geheel intuïtief aan het werk gegaan. Dat is zich steeds blijven ontwikkelen en nog altijd groeiende. Klankfrequentie is ook altijd in beweging en verandering. Joke werkt met de prachtige klanken van kristallen chakraschalen en himalaya-klankschalen, chakra-klankbuizen en stemvorken, oceandrums, shamandrums e.a. in combinatie met haar helende stem. Hierbij maakt Joke tevens gebruik van oude helende Sanskriet mantra’s en intuïtief zang.

Klankhealing
Een klankhealing concert is ontspannend, zuiverend en helend. Steeds meer mensen ontdekken hoe diep en krachtig dit voor hen doorwerkt. Ook recente onderzoeken bevestigen dit. Alles is opgebouwd uit trillingsfrequentie, ook wij zijn verdichte trilling. Klanken gaan 4x sneller door water dan door de lucht, dus ook door ons lichaam 75% water. De helende frequentie helpt de essentie in onze lichaamcellen te her-inneren waardoor rust en meer balans van binnenuit mag ontstaan. Mooi om te weten dat het gehoor het eerste zintuig is wat bij de mens in wording ontstaat. En het laatste zintuig wat ons lichaam verlaat als we overgaan.

Kom het in deze fijne akoestiek en warme sfeer ervaren. Neem gerust familie en of vrienden mee, vooraf is er thee en iets lekkers. De deur is geopend om 19.30 uur en de aanvang is 20.00 uur en rond 21.45 uur sluiten we samen af in een klankcirkel voor jezelf… voor de Aarde.
Een heel bijzondere ervaring !

Info
Klankhealing Concert Joke Welboren op Maandag 29 februari a.s.
Locatie: Akendam Vergierdeweg 273 2026BJ Haarlem
Reserveren gewenst: sakagaweea@hotmail.com tel. 06-36155637
Zelf meenemen: zacht matrasje, slaapzak of deken en kussentje.
www.sakagaweea.nl