Nationale Duurzame Huizen Route Haarlem

0

Nationale Duurzame Huizen Route organiseert op 9 juli Thematour ‘warmtepomp’ in Haarlem

De Nationale Duurzame Huizen Route organiseert zaterdag 9 juli de thematour ‘warmtepomp’ in Haarlem. Huiseigenaren die zich willen verdiepen in duurzaam wonen en met name geïnteresseerd zijn in warmtepompen, kunnen deze dag een bezoek brengen aan de familie Andela. Zij geven een rondleiding in hun duurzame woning en delen hun ervaring met een lucht-water-warmtepomp.

Deze pomp laat vloeistof circuleren door een fijnmazig buizenpaneel, waarbij warmte van de ene ruimte naar de andere ruimte verplaatst wordt. Tijdens de rondleiding delen de huiseigenaren hun opgedane kennis en ervaring over de warmtepomp en de andere duurzame toepassingen in hun woning. Bezoekers kunnen zo inspiratie opdoen om zelf aan de slag te gaan met duurzaam verbouwen en wonen.

De thematour ‘Warmtepomp’ is zaterdag 9 juli om 14.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.duurzamehuizenroute.nl.

Nationale Duurzame Huizen Route
De thematours in Nederland zijn een aanvulling op de Nationale Duurzame Huizen Routes die op 5 en 12 november worden georganiseerd. Naast de openstelling van de huizen is het mogelijk om het hele jaar door via de website vragen aan deelnemende huiseigenaren te stellen. Hiermee zijn de goede duurzame voorbeelden voor iedereen het hele jaar bereikbaar.

Meer weten? Kijk op www.duurzamehuizenroute.nl/haarlem en www.degroenemug.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)