Schoonste Stranden Verkiezing 2016

0

Vanaf maandag 11 juli a.s. gaat de jaarlijkse Schoonste Stranden Verkiezing weer van start. Ieder jaar ondernemen duizenden Supporters van Schoon allerlei acties en activiteiten om de Nederlandse stranden nog schoner te maken. En met succes.

De Nederlandse stranden scoren ieder jaar hoger en beter. En dat is belangrijk, want op een schoon strand hebben mensen een leukere dag én blijven ze langer hangen. Bezoekers, beheerders en paviljoenhouders slaan ook deze zomer de handen ineen om de stranden zwerfafvalvrij te maken en te houden.

Alle strandliefhebbers worden opgeroepen samen te strijden voor een schoon strand en te stemmen op hun favoriete plekje aan de Nederlandse kust. Stemmen kan tot en met zondag 21 augustus via www.supportervanschoon.nl. Deelnemers maken kans op een lang weekend aan het schoonste strand van Nederland of één van de Supporter van Schoon badlakens.