5.000e bezoeker Huiskamer van Haarlem

0

Maandagmiddag 25 juli is in de Vishal op feestelijke wijze de 5.000ste bezoeker aan kunstproject De Huiskamer van Haarlem ontvangen. Met een glas champagne in de hand en confetti in het haar vertellen de bezoekers uit Sneek dat ze erg verrast zijn. Het gezin heeft jaren in Haarlem gewoond en is voor een korte vakantie terug om te genieten van de mooie stad. Een bezoek aan De Huiskamer van Haarlem hoorde daarbij.

De Huiskamer van Haarlem is sinds 10 juli geopend en heeft sindsdien al meer dan 5.000 bezoekers ontvangen, een bijzonder groot aantal voor de Vishal. De Huiskamer wordt, naast veel bezoekers uit de regio Haarlem, bezocht door dagjesmensen en toeristen uit de hele wereld. Veel bezoekers komen terug omdat het project te omvangrijk is om in één keer te bevatten. Er is kunst en design van 24 kunstenaars te zien en er zijn elke dag optredens van muzikanten, dichters, verhalenvertellers of workshops waar je aan kunt meedoen.

De Huiskamer van Haarlem is nog te bezoeken tot en met 14 augustus.
Locatie: De Vishal, Grote Markt 20 Haarlem.
Openingstijden: Ma t/m woe van 11.00-22.00 uur. Do t/m zo van 11.00-24.00 uur.

Kijk voor het dag- en weekprogramma op www.nieuwsgierig.org of www.devishal.nl en voor actuele berichtgeving op de Facebook-pagina van De Huiskamer van Haarlem.