SportFair na afwezigheid van 3 jaar terug in Haarlem

0

Ruim 20 vertegenwoordigers van sport- en andere verenigingen waren maandagavond afgekomen op de informatiebijeenkomst over de Sportfair Haarlem in september. Na afwezigheid van 3 jaar legde Floris Jan Bovelander en Eline Florie van SportFair Nederland uit wat een Sportfair is, voor wie het een interessant evenement is en hoe verenigingen hun visitekaartje kunnen afgeven op zo’n dag. Beiden brachten hun boodschap met veel enthousiasme en hadden voorbeelden van eerdere geslaagde Sportfairs.

Op 17 september wordt in samenwerking met de gemeente Haarlem en SportSupport de SportFair Haarlem georganiseerd. Dit keer zal het evenement gehouden worden op het grasveld aan de Kleverlaan bij korfbalvereniging Rapid en Haarlem.

Alle verenigingen in de gemeente Haarlem e.o. kunnen zich aanmelden. Niet alleen sportverenigingen, maar ook bijvoorbeeld zanggroepen en culturele instellingen. Het grasveld aan de Kleverlaan bij korfbalvereniging Rapid en Haarlem zal worden omgetoverd tot één groot workshop- en demonstratieterrein waar alle aanwezige verenigingen de hele dag door activiteiten houden. Ook komt er een informatieboulevard waar bezoekers kunnen ‘shoppen’ bij de diverse verenigingen.

Op de SportFair kunnen de kinderen meedoen aan de zeskamp zodat zij aan alle sporten en clinics kunnen deelnemen. Na elke deelname krijgen zij een stempel op hun zeskamp kaart. Nadat zij met 6 sporten hebben meegedaan krijgen zij een mooie medaille.

Als vereniging kan je je uiteraard nog inschrijven dit kan je doen door een mail te sturen naar elinef@bovelander.nl. Inschrijven kan nog tot 4 september.