Gezocht: lokaal goed doel dat sponsorcheque van 1.000 euro verdient

0

Voor de Wecycle inzamelactie die dit najaar start, is Spaarnelanden op zoek naar een goed doel of een non-profit initiatief in de gemeente Haarlem dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Ken jij zo’n lokaal goed doel of -initiatief? Geef deze dan op via
communicatie@spaarnelanden.nl voor uiterlijk 9 september 2016. Vermeld daarbij ook waarom dit goede doel een sponsorcheque van 1.000 euro verdient.

Wecycle inzamelactie In oktober 2016 start Spaarnelanden in de gemeente Haarlem met de Wecycle inzamelactie. Doel van deze actie is om de inzameling van afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen (e-waste) in Haarlem te stimuleren.

De 25 Nederlandse gemeenten met de meest ingezamelde elektrische apparaten, winnen een sponsorcheque van 1.000 euro voor een lokaal goed doel. Nomineer jouw goede doel! Spaarnelanden stelt een lijst samen met lokale goede doelen die voor 9 september a.s. via communicatie@spaarnelanden.nl zijn opgegeven. Vanaf 12 september 2016 kunnen Haarlemmers stemmen op hun favoriete lokale goede doel uit deze lijst.

Voor het goede doel- of initiatief met de meeste stemmen, zamelen we van oktober tot en met december 2016 zoveel mogelijk oude elektrische apparaten en spaarlampen in op het milieuplein, zodat het betreffende goede doel kans maakt op die sponsorcheque van 1.000 euro!

Het Vogelhospitaal was begin dit jaar de gelukkige ontvanger van de sponsorcheque van 1.000 euro.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)