Peuterbieb: kom lekker luisteren, spelen en dansen

0

In de Bibliotheek Haarlem Centrum en Heemstede

Alle peuters verzamelen: de Peuterbieb komt naar de Bibliotheek Haarlem Centrum en de Bibliotheek Heemstede. Wat is er fijner dan samen met je (klein)kind te komen luisteren naar een verhaal.

Alle woensdagen in november zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). Alle vrijdagen in november kunnen de peuters uit Heemstede bij de Peuterbieb in de Bibliotheek Heemstede (Julianaplein 1) komen luisteren, spelen en dansen. De toegang is gratis. We beginnen steeds om 10 uur.

Tijdens de Peuterbieb wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het taalgevoel en de woordenschat van kinderen door samen te lezen en ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie en deze gebruiken we ook als we muziek gaan maken en samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl
Woensdag 2, 9, 16 en 23 november | 10:00 – 11:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem

Vrijdag 4, 11, 18 en 25 november | 10:00 – 11:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Heemstede, Julianaplein 1 te Heemstede