Jeugddansvoorsteling: Roest 6+ in de Toneelschuur

0

Op 28 april staat de succesvolle jeugddansvoorstelling Roest 6+ van De Dansers en plan d- in de Toneelschuur in Haarlem. Roest tourt al geruime tijd in de theaters en blijft en blijkt iedere keer weer een groot feest voor de 6 plussers.

Een ode aan eigenaardigheid
Gelukkig is niet iedereen normaal. Gelukkig zijn er mensen raar, eigenaardig. Gelukkig kan er soms iets totaal onverwachts gebeuren.

Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun surrealistische wereld, vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

ROEST is een voorstelling over de schoonheid van het abnormale. De Dansers en plan d- slaan de handen ineen, de artistiek leiders staan met z’n drieën op de vloer. Ze zijn dansers, zangers, acrobaten en uitvinders. Een voorstelling om je te verwonderen, je te laten lachen en je te inspireren om eens lekker niet normaal te zijn.

Info
Zondag 28 april om 15.00 uur, Toneelschuur Haarlem.