Regeling diversiteitsbevordering

0

Haarlemse subsidie voor bevordering wederzijds respect

Vrijwilligersorganisaties met activiteiten en projecten die wederzijds respect bevorderen opgelet! De gemeente heeft hiervoor een subsidieregeling. De regeling ‘diversiteitsbevordering’ kan nog tot 28 november aangevraagd worden en moet gaan over activiteiten die plaatsvinden in de eerste helft van 2017.

Het gaat om projecten en activiteiten die niet voor de hand liggen. Ontmoetingen tussen Haarlemmers met verschillende opvattingen en levensstijlen, waardoor zichtbaar en aantoonbaar wederzijds begrip en respect bevorderd wordt. Verder moeten de activiteiten uiteraard in Haarlem plaatsvinden.

Per activiteit kan er maximaal € 2.000,- aangevraagd worden. De regeling staat open voor alle Haarlemse vrijwilligersorganisaties. Aanvragen worden beoordeeld op zaken als: Hoe komt de niet voor de hand liggende ontmoeting tot stand? Hoe wordt het wederzijds respect voor verschillende opvattingen en levensstijlen bevorderd? Ook naar elementen als gezamenlijkheid, samenwerking met anderen en co-financiering wordt gekeken.

Kijk voor alle voorwaarden op www.haarlem.nl/subsidie-diversiteit.

Op tijd aanvragen
Aanvragen kan nog tot 28 november 2016. Stuur de aanvraag naar Gemeente Haarlem Subsidiebureau, Postbus 511, 2003 PB Haarlem. Meer informatie en een aanvraagformulier is te vinden op: www.haarlem.nl/subsidie-diversiteit.