PvdA Haarlem bezoekt Europees Parlement in Brussel

0

Haarlemmers zijn welkom om mee te gaan

Maandag 28 november bezoekt de PvdA Haarlem het Europees Parlement in Brussel. Dit is op uitnodiging van Paul Tang, delegatieleider van de PvdA in het Europees Parlement. Tijdens het bezoek is er een rondleiding in het parlementsgebouw en is er een gesprek met Paul Tang. “De wereld verandert en Europa ook, dus we moeten met elkaar in gesprek blijven en we moeten elkaar zien. Ik laat graag zien hoe het er in Brussel aan toegaat, waar de besluiten worden genomen, en waar zoveel landen, talen en culturen met elkaar werken.

De sociaaldemocraten in het Europees Parlement kiezen voor een gezamenlijk Europa waar mens boven markt gaat. Paul Tang: “Met grenzen aan de markt met de aanpak van belastingontwijking door multinationals, eisen aan banken, verankering van het principe van gelijk loon bij gelijk werk en eerlijke handelsverdragen als CETA. Met aandacht voor mensenrechten en democratie, bijvoorbeeld in Hongarije en Turkije.

Haarlemmers die het leuk vinden om met de PvdA Haarlem mee te gaan naar Brussel zijn van harte uitgenodigd! Voor het busvervoer en het diner wordt gezorgd, overige kosten zijn voor eigen rekening van de deelnemers. De bus vertrekt rond 09.00 uur uit Haarlem en rond 22.00 uur is de bus weer terug.

Meer informatie en aanmelden kan via Erica Bastiaans (bestuurslid PvdA Haarlem) door een e-mail te sturen aan: erica@pvdahaarlem.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.