Expositie in de Bibliotheek Haarlem Centrum

0

Kunstlijn Haarlem

De Kunstlijn is de oudste en grootste atelierroute van Nederland. Bijna 300 kunstenaars openen tijdens Kunstlijn Haarlem van 4 tot en met 6 november hun deuren voor het publiek.

Het thema dit jaar is ‘Over Morgen’. Een thema over toekomst, innovatie, de blik vooruit, maar ook over de dag ná morgen. Kunstlijn Haarlem zorgt voor een stad vol hedendaagse kunst, feestelijke openingen, verrassende exposities en altijd bijzondere presentaties.

Dit jaar richt schatgraver Bianca Vooges de Doelenzaal van de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32), één van de locaties van de Haarlemse Kunstlijn, in als schatkamer. Hier kun je tijdens openingstijden objecten bewonderen gemaakt door verschillende kunstenaars, zoals Roni Klinkhamer, Lilja Bjork Egillsdottir, Soek, Kien Hertoghs, Ria Lochtenberg en Anouk Rosenhart. De toegang is gratis.

Info
Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl en op
www.kunstlijnhaarlem.nl.
Vrijdag 4 en zaterdag 5 nov van 11:00 – 17:00 uur, zondag 6 nov van 12:00 – 16:00 uur.Toegang gratis.
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem.