Twee mannen aangehouden na inbraak

0

Op vrijdagavond heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Laan van Angers in Haarlem. Het gaat om Haarlemmers van 17 en 18 jaar oud.

Omstreeks 19.20 uur reed de politie in de omgeving Laan van Angers toen er twee jongens aan kwamen rennen. Kort daarop hoorde de politie hulpgeroep. Ook kregen zij een melding dat er inbrekers waren overlopen bij een flat.

De politie wist de twee rennende jongens aan te houden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De inbraak was ontdekt door een getuige die licht in een flat zag branden waarvan hij wist dat de bewoners niet thuis waren. Toen hij ging kijken vluchtten een aantal jongens uit de flatwoning. Hoewel hij er één te pakken kreeg wist deze inbreker met hulp van de anderen te ontkomen.

De politie stelt een onderzoek in naar eventuele andere verdachten.

- Advertentie -