Inbraak in loods

0

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie twee personen aangehouden op verdenking van inbraak in een loods aan het Marcelisvaartpad in Haarlem. De verdachten zijn een 54-jarige man en een 50-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Haarlem.

Omstreeks 00.50 uur kwam er een inbraakmelding binnen bij de politie. Ter plaatse bij de loods bleek een toegangsdeur te zijn geforceerd. Bij de loods trof de politie de vrouw aan. De man werd even later ook gevonden. Hij bleek zich in bosjes te hebben verstopt.

De mannelijke verdachte is een bekende van de politie die vaker aangehouden is voor diefstal van gereedschap. Ook in dit geval bleek er uit het pand gereedschap te zijn ontvreemd.

Beide verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)