Workshop “Maak een GIFje” in de Bibliotheek

0

Workshops in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en Zandvoort

GIFjes zijn zich eindeloos herhalende mini-filmpjes, die makkelijk te delen zijn op Facebook en Instagram. Ze zijn mateloos populair. Foto’s, filmpjes en eigen teksten of tekeningen kun je combineren met een goede grap of iets geks.

Kom naar één van de workshops in het Kindermedialab van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland en bedenk iets superleuks waarmee je iedereen versteld laat staan. Op woensdag 11 januari kun je de workshop bezoeken in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 en op woensdag 18 januari in de Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1. De workshops vinden steeds plaats van 15:00 – 16:30 uur en zijn voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. De workshops zijn gratis maar in verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

We gaan met verschillende software, webcams en gadgets aan de slag. Na de workshop maak jij voortaan heel gemakkelijk je eigen GIFjes.

Kindermedialab
Kinderen zijn nieuwsgierig en onderzoeken graag. De Bibliotheek organiseert het hele jaar het Kindermedialab. Hier kunnen kinderen kennismaken en experimenteren met ict, nieuwe technieken en mediawijsheid.

Info

  • Woensdag 11 januari | 15:00 – 16:30 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 te Haarlem
  • Woensdag 18 januari | 15:00 – 16:30 uur | Gratis
    de Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1 te Zandvoort

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Advertentie