Lokaal talent schittert in Efteling-musical Pinokkio

0

De Efteling komt op woensdag 22 februari (14.00 en 16.15 uur) naar de Stadsschouwburg Velsen met de sprookjesmusical ‘Pinokkio’ (4+). Een heerlijke familievoorstelling met hoofdrollen voor o.a. Alexandra Alphenaar, Ara Halici en een groot kinderensemble. Naast vaste kinderrollen spelen in IJmuiden maar liefst 20 kinderen uit de regio mee.

Reis mee naar een prachtig Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Geppetto woont. Een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt. Stiekem dromend van een eigen zoon. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Geppetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan. Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet. Hij wil liever op avontuur, de gekste dingen meemaken. De hele wereld bij de neus nemen. Maar ook Pinokkio draagt een grote wens met zich mee. Deze ondeugende houten pop wil namelijk het allerliefst een écht jongetje zijn. Maar of dit sprookje uit gaat komen…?

Kinderen
Naast de vaste kinderrollen spelen iedere voorstellingsdag maar liefst 20 kinderen eenmalig mee. De Efteling wil met deze unieke vorm van theater honderden kinderen de kans geven om één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Ook de Stadsschouwburg Velsen ging de afgelopen maanden op zoek naar kinderen in de regio die de gastrollen willen vervullen. Zo schitteren Ilse (uit Nieuw-Vennep), Denly (Hoofddorp), Floortje (Heiloo), Dyanne (Zandvoort) en beste vriendinnen Indy & Jente (Haarlem-Noord) in deze fantastische sprookjesmusical.

Met andere geselecteerde kinderen hebben zij onlangs een professionele musicalworkshop gevolgd in het Efteling Theater. Zo gaan zij goed voorbereid het podium op.

Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789