Letz Party Disco & Dance in Event Center Haarlem

0

Op zaterdag 4 februari 2017 organiseert Letz Party Haarlem (voorheen Swingsteesjun) een bruisend Classics dansfeest in het Event Center Haarlem in het Reinaldapark.

DJ Flexy Frank draait een brede mix van 80s en 90s, zeros en now. Het is een avond stijlvol en ongedwongen genieten en ontmoeten voor de ‘friendly 25 and up’ in een mooie setting. Rond 23:30 uur is er een heerlijk buffet (gratis). Het feest aan de Reinaldapad 10 is van 20:30-02:00 uur. Dress Casual Chique.

Tickets
BLOEMENDAAL: Hans Moolenaar Wijnshop, Zomerzorgerlaan 26. HAARLEM: Het Reinaldapark Café, Reinaldapad 10, Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108 & Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15. HEEMSTEDE: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95. HOOFDDORP: BOOM! EXPERIENCE, Lakenburg 18. ZANDVOORT: Appelman Events, Keesomstraat 141.

Tickets á 12,00 zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl . Deurprijs is 15,00.

Locatie
Event Center Haarlem ligt midden in het Reinaldapark in Haarlem Oost. De nieuwe hotspot ligt naast de A205, dus is vanuit Amsterdam Leiden en Utrecht makkelijk te bereiken. Je kan praktisch voor de deur GRATIS parkeren. Bushaltes zijn op een steenworp afstand [ook nachtbus] kijk op www.ov9292.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)