Het Veerkwartier organiseert de eerste Buiten Spa in Haarlem

0

In het weekend van 24, 25 en 26 maart verandert Het Veerkwartier, gelegen aan de Veerplas in Haarlem, een weekend lang in een grote Buiten Spa. Het Veerkwartier organiseert daarmee het eerste outdoor wellness festival in Haarlem.

Tijdens Buiten Spa staat ontspanning en wellness in de buitenlucht centraal. Bezoekers worden geïnspireerd door de nieuwste healthy life style trends, er staan gezonde snacks op het menu en er is een divers aanbod van massages, gezichtsbehandelingen en zelfs een kapper. Zo kunnen bezoekers zelf hun unieke wellness belevenis samenstellen. Maar het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de sauna’s en hot tubs op het terras! Speciaal daarvoor komt de Saunakaravaan langs.

Saunakaravaan
Buiten Spa wordt georganiseerd in samenwerking met de Saunakaravaan. Dit Amsterdamse initiatief is bedacht door een aantal fanatieke saunagangers. Zij zijn mobiele sauna’s gaan bouwen om hiermee op verschillende plekken neer te kunnen strijken en mensen te verwarmen. Sinds 2013 trekt de Saunakaravaan rond en organiseert festivals, onder meer aan de Sloterplas, bij Noorderlicht, in het Noorderpark, in Bajesdorp en bij Blijburg. En in het weekend van 24,25 en 26 maart komen ze nu ook langs bij Het Veerkwartier in Haarlem!

Programma & Tickets
De ticketverkoop voor Buiten Spa gaat van start op 15 februari. Dan zal ook het volledige programma bekend worden gemaakt. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Het Veerkwartier en zijn € 27,50 per stuk. De prijs is inclusief toegang tot de sauna’s, hot tubs en Spa Lounge met gratis onbeperkt water, kruiden thee en fijne muziek.

Over Het Veerkwartier
Het Veerkwartier is de stadse vrijhaven van Haarlem. Een klein paradijs waar iedereen zich welkom en zelfs een beetje thuis voelt. Waar je blij bent en kunt genieten van buiten zijn (ook al zit je binnen). Het is er iedere dag een beetje anders en ruimte is voor experiment.

Het Veerkwartier is nooit klaar, het is een plek in ontwikkeling: waar nieuwe dingen gebeuren en ontstaan. Afgelopen jaar organiseerde Het Veerkwartier onder meer Film aan het water en de dansvoorstelling Human, en nu komt Het Veerkwartier met Buiten Spa. Met dergelijke initiatieven wil Het Veerkwartier een bijdrage leveren aan het culturele leven in de stad.

Meer info op www.hetveerkwartier.com.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)