Tips voor je belastingaangifte

0

Informatiebijeenkomst in de Bibliotheek Haarlem Noord, -Schalkwijk en -Centrum

Vanaf maart kun je weer aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Wat is er dit jaar anders dan vorig jaar, waar moet je op letten en hoe kun je gebruikmaken van aftrek van kosten? Een deskundige van Bureau Sociaal Raadslieden vertelt je hier alles over en geeft handige tips.

Vrijdag 17 februari is de bijeenkomst van 10:00 – 12:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170), maandag 20 februari van 10:00 – 12:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2) en in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32) ben je welkom op maandagavond 27 februari van 20:00 – 22:00 uur. De informatiebijeenkomsten zijn gratis bij te wonen, maar reserveer online een kaartje via
www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Binnenkort moet de jaarlijkse belastingaangifte weer door miljoenen Nederlanders ingevuld en ingediend worden bij de Belastingdienst. Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het is natuurlijk een vereiste de aangifte juist in te vullen, maar ook is het van belang om geen aftrekposten te vergeten.

Welke gegevens heb je nodig, ben je verplicht om aangifte inkomstenbelasting in te dienen, waar kun je hulp krijgen en waar moet je op letten, staan centraal in deze bijeenkomst. Heb je recht op landelijke toeslagen en wat heeft het voor gevolgen wanneer je de aangifte inkomstenbelasting niet invult? Vanaf 1 januari 2017 veranderen enkele regelingen. Dit kan gevolgen hebben voor de belasting die je moet betalen of momenteel terugkrijgt. In de informatiebijeenkomst krijg je tips en trucs over 2016 en word je voorbereid op de komende veranderingen in wet- en regelgeving. Een deskundige van Bureau Sociaal Raadslieden, Stichting Dock vertelt je hier alles over.

  • Vrijdag 17 februari | 10:00 – 12:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 in Haarlem
  • Maandag 20 februari | 10:00 – 12:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2 in Haarlem
  • Maandag 27 februari | 20:00 – 22:00 uur | Gratis
    de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.