Viering Internationale Vrouwendag

0

woensdag 8 maart 2017

De vrouwen in de Partij van de Arbeid (VIP) Haarlem organiseren, in samenwerking met VIP landelijk, de viering van internationale vrouwendag in de provincie Noord-Holland. Het thema is 100 jaar vrouwenkiesrecht; “Wat heeft dit ons gebracht?”

Sprekers zijn: Keklik Yücel (lid Tweede Kamer) en Hedy d’Ancona (feministe van het eerste uur).

Forumleden zijn: Rina van Rooij (statenlid Noord-Holland), Joyce Langenacker (wethouder Haarlem), Marjolein Moorman (fractievoorzitter Amsterdam), Songül Mutluer (fractievoorzitter Zaanstad) en Diana van Loenen (gemeenteraadslid Haarlem).

De bijeenkomst vindt op 8 maart 2017 plaats bij PIPPA’s (Stationsplein 64-66) in Haarlem en duurt van 17.00 tot 20.30 uur. Na het inhoudelijke gedeelte praten we tijdens het eten informeel met elkaar verder over wat ons bezighoudt en nog te doen staat. Voorafgaande aan de bijeenkomst zetten we, evenals elders in het land, de kinderopvang in het zonnetje. Dit doen we bij de kinderopvanglocaties in de buurt van het station.

De kosten voor deelname, inclusief maaltijd en twee drankjes, zijn €15. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Sonja Kagie door een e-mail te sturen aan pvdavrouwenhaarlem@gmail.com en genoemde kosten over te maken op rekening NL47RABO 0375611630 van de PvdA Haarlem o.v.v. internationale vrouwendag.