D66-bustour Haarlem

0

Op zaterdag 4 maart voert D66 campagne in Haarlem, Amstelveen, Leeuwarden en Groningen. Hierbij zijn onder andere kandidaat-Kamerleden Paul van Meenen en Matthijs Sienot aanwezig. Ook kandidaat-Kamerlid Antje Diertens, Europarlementariër Marietje Schaake en Eerste Kamerlid Petra Stienen sluiten een gedeelte van de dag aan. De campagne is onderdeel van de D66-bustour voor de Tweede Kamerverkiezingen, die tot en met woensdag 15 maart heel Nederland doorkruist.

De komende drie weken komt de bustour langs meer dan honderd plaatsen voor duizenden gesprekken met mensen, flyeracties, werkbezoeken en andere activiteiten. D66-campagneleider en Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma is enthousiast over de tour: “De komende verkiezingen zijn voor Nederland de belangrijkste ooit. Van Maastricht tot Den Helder en van Sneek tot Terneuzen, voeren wij samen met alle lokale D66-afdelingen campagne voor goed werk, goede zorg en het beste onderwijs!

Het komt er nu op aan
De aankomende Tweede Kamerverkiezingen beloven erg spannend te worden. Campagneleider Sjoerdsma: “Het komt er nu op aan voor Nederland. D66 wil de grootste partij worden. Om dat te bereiken, zullen we tijdens deze campagne geen regio overslaan. We willen dat op 15 maart iedereen weet waarom zij op D66 moeten stemmen.

Bus-schema
Het volledige schema van de bustour kunt u vinden op www.D66.nl/bustour.

- Advertentie -