Muzikale vertelling Cajanus

0

De Finse reus van twee en een halve meter Daniel Cajanus trok door heel Europa voordat hij zijn laatste levensjaren in het Proveniershuis in Haarlem doorbracht. Over deze bizarre en tragische figuur gaat Cajanus – een gigantische opera.

Hetty Heyting, de librettoschrijfster, vertelt op zondag 5 maart, van 14:00 – 15:30 uur, zijn bijzondere en tragische verhaal. De vertelling voor kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders vindt plaats in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). Met muzikale optredens van Jeugdkoor Spaarne en zangers uit de opera. Natuurlijk is de reus zelf aanwezig.

Info
Zondag 5 maart | 14:00 – 15:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 | Kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders
Kijk voor meer informatie en reserveren op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Bijzonderheden
Op 16 maart gaat deze stadsopera in première in de Grote of St. Bavokerk.

Advertentie