Cursus techniektraining voor jeugdvoetballers

0

Voetbalvereniging Haarlem-Kennemerland organiseert in samenwerking met Jeugdvoetbalopleiding.nl techniektraining voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Deze techniektraining bestaat uit 10 lessen en zal starten op vrijdag 10 maart en duren tot 9 juni. De techniektrainingen zullen worden verzorgd door ervaren techniektrainers.

Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen. Geen kick en rush voetbal maar opbouwend, verzorgd voetballen. Dit geeft meer zelfvertrouwen en komt het spelplezier ten goede.

Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op. Ook jeugdspelers die geen lid zijn mogen zich opgeven voor deze unieke cursus onder leiding van professionele techniek-trainers via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

Jonge kinderen kunnen spelenderwijs dankzij deze kindvriendelijke benadering snel de technisch vaardigheid onder de knie krijgen.

Advertentie