Wel Zijn Markt: ontmoeten ontdekken ontzorgen

0

Wegens groot succes in de vorige edities wordt op donderdag 16 maart 2017 al weer voor de 6e keer de Wel Zijn Markt georganiseerd. U krijgt tijdens deze markt informatie en advies over alle onvermoede mogelijkheden in het actuele aanbod op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De markt trekt al jaren veel bezoekers en is zeker niet alleen bedoeld voor senioren. Er is veel te doen en te beleven, dus voor elk wat wils!

Aangezien we dit jaar aansluiten bij de Landelijke Week van Zorg en Welzijn hebben we ook extra aandacht voor het werken en leren in de zorg. Zorg- en onderwijsinstellingen staan op het speciaal ingerichte Werken en Leren plein om u informatie te geven over vacatures en opleidingen. U kunt dus ook Speeddaten voor een baan in de Zorg!

Langer prettig thuis wonen
Maar ook als u informatie wilt over hoe u langer, veilig en comfortabel zelfstandig thuis kunt blijven wonen, kunt u terecht bij onze Wel Zijn Markt. Expeditie Slimthuis en de Slimotheek geven uitleg en informatie. Ook kunt u kennisnemen over de mogelijkheden van mantelzorg voor nu of later.

Podium
Op het hoofdplein van de Markt staat een podium. Tussen 11 en 16 uur zijn hier verschillende workshops, muziek en zal de Grote Eenzaamheidsshow het ‘Jaar van de Ontmoeting’ onder de aandacht brengen.

Sporten met Olga Commandeur
Op de Wel Zijn Markt zijn ook tal van activiteiten. Zo kunt u samen sporten met Olga Commandeur, meedoen aan een bingo onder leiding van wethouder Jur Botter of kennismaken met een echte zorg-robot. Maar ervaar ook de kunst van het Living Museum, neem een kijkje in de bibliotheek of ervaar hoe leuk een spelletje koersbal is. En proef de multiculturele cup cakes van Samen Haarlem.

Locatie
Op donderdag 16 maart 2017 wordt de Wel Zijn Markt gehouden in het winkelcentrum Schalkwijk in Haarlem van 11:00 – 16:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.welzijnmarkt.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)