Zandvoortse Zuidstrand podium voor opening buiten-Yogaseizoen 2017

0

Op 7 mei luiden Buiten-Yoga en We Unite het seizoen op eigen wijze in

Op het strand van Zandvoort wordt op 7 mei bij strandtent Azzuro het buiten-Yogaseizoen officieel ingeluid. In een speciaal programma – waarin verschillende workshops, activiteiten en optredens een plek hebben – krijgen alle facetten van yoga een eigen zandpodium.

Op deze eerste officiële buiten-yoga dag verbinden deelnemers zich (weer) met de natuur en met zichzelf. De opening van het seizoen wordt afgesloten met een muzikaal optreden en bijpassend feest. De opening van het Yoga-seizoen is van 11.00 tot 23.00 uur en voor iedereen toegankelijk. Ter ere van de aankomende zomer wordt om twee uur het seizoen officieel geopend met een gezamenlijke zonnegroet. Deelnemers kunnen zich hier aanmelden.

Massa zonnegroet
In de buitenlucht yoga-oefeningen doen geeft mij de ultieme verbinding tussen mezelf en de natuur,” vertelt Jennifer Schregel, organisator van de seizoensopening en oprichter van Buiten-Yoga. “Naast tal van voordelen voor je gezondheid, ga je met yoga terug naar jezelf, terug naar je innerlijke rust. En die rust wordt nóg beter voelbaar in de natuur. Een briesje langs je wang, zand of gras onder je voeten, frisse lucht. Die natuurlijke ‘ingrediënten’ maken de yoga-oefeningen buiten nog intenser en zorgen voor diepere ontspanning. Met het zomerseizoen in aantocht kunnen we haast alle dagen weer naar buiten voor onze dagelijkse oefeningen. Wij mensen zijn altijd bezig met ons te gedragen zoals we denken dat van ons verwacht wordt, maar anders zouden we net zulke bokkesprongen maken als de koeien die voor het eerst naar buiten mogen in de lente!

Yoga-tour op maat
Het yoga-seizoen wordt op 7 mei ingeluid met verschillende activiteiten en yoga-lessen in de buitenlucht. Bezoekers kunnen kiezen voor workshops vinyasa-yoga en elementenyoga, maar ook Afrikaans dansen, suppen, klankschaalhealing en een mindful strandwandeling staan op het programma. De dag is voor beginnende en ervaren yogi’s en iedereen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met yoga en andere vormen van wellness voor lichaam en brein. Iedereen die de smaak van buiten-yoga te pakken heeft, kan via de website van Buiten-Yoga een yoga-tour organiseren. Met het invoeren van een datum, yoga-stijl en soort locatie kan Nederland op yoga-gebied worden ontdekt.

Over Buiten-yoga
Buiten-yoga is een platform dat yoga-liefhebbers met elkaar verbindt door het delen van yoga-lessen in de buitenlucht. Op Buiten-Yoga staat een uitgebreid overzicht van yogalessen op buiten-locaties in Nederland. Buiten-yoga is in 2016 opgezet door Jennifer Schregel.

Over We Unite
De community We Unite richt zich op de samenwerking tussen mensen en organisaties, daar waar het leven wordt verrijkt op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, verdieping en zingeving.

Advertentie