Oesterstekers gezocht

0

Op Hemelvaartsdag (25 Mei) organiseert het Wijntheater de tweede voorronde van het NK Oestersteken 2017. Tijdens het bijzondere wijn en eetfestival Villa’s Culinair Wijntheater op het stadsstrand van Villa Westend in Velserbroek start de wedstrijd om 19.00 uur.

Koks, visboeren, oestermannen en hobbyisten zullen strijden om een plek in de spectaculaire en zinderende finale in oktober tijdens de bekende horecabeurs BBB in Maastricht. Er zullen meer voorrondes plaatsvinden in 2017 nl. in Zeeland, Zuid-Holland en Noord Holland. Een driekoppige jury, werkzaam in de culinaire wereld, zullen de deelnemers beoordelen op snelheid, de vakkundigheid en presentatie van het openen van 30 platte Zeeuwse oesters.

Oesters voor 1 euro
Op deze Hemelvaartsdag is iedereen welkom om te komen kijken naar de wedstrijd en deze dag zijn de oesters maar 1 euro, onder het genot van een bijpassende wijn naar keuze met de voetjes in het zand. De oesters zullen door de beste oestermannen in Nederland persoonlijk voor u geopend worden. Geniet ook van rondlopend straat theater, de elpees van Dj Paul Zijlstra en live chansons van het Nederlands trio Zázi. De wedstrijd wordt gesponsord door Tabasco, Oesterij en Adri & zoon.

Inschrijven
Ben je oesterman, visboer of ben je gewoon gek op oesters?? Kom dan langs of schrijf je in voor de wedstrijd op de onderstaande link:
www.wijntheater.nl/noord-holland-nk-oestersteken.nl.