Hartverwarmend kerstdiner bij Resto VanHarte

0

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert op donderdag 21 december een hartverwarmend kerstdiner in Haarlem. Locatie is Coffeemania Parkwijk op Prinses Beatrixplein 51-53.

Met kerst pakt Resto VanHarte altijd extra uit. Het wordt dan ook een bijzonder feestelijk diner: heerlijk eten, mooi gedekte tafels, een kerstboom en muziek. Kom dus vooral langs en schuif gezellig aan!

Iedereen is welkom
Iedereen is van harte welkom tijdens het kerstdiner. Inloop is vanaf 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten zijn zeven euro per persoon. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom. Meld je dus aan en eet gezellig mee!

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.