Open dag Bavoschool en opening Peuterspeelschool Wonderland Bavo

0

Vrijdag 12 mei in Haarlem

De basisschool Bavoschool en Wonderland Kinderopvang organiseren op vrijdag 12 mei tussen 10.00 en 15.00 uur een open dag op de Bavoschool, gevestigd aan de Westergracht 3 te Haarlem. Tijdens deze open dag zijn alle ouders en verzorgers, die op zoek zijn naar een school en kinderopvang van harte welkom. Zij kunnen samen met hun kind(eren) een kijkje komen nemen. Wonderland opent deze dag in deze school haar nieuwe Peuterspeelschool ‘Wonderland Bavo’, waar zij ook al een locatie voor buitenschoolse opvang heeft.

De Peuterspeelschool is een fijne plek waar kinderen tussen de 2 en 4 jaar zich ontwikkelen om de stap naar de basisschool te maken.

Wonderland biedt een uniek concept, waarbij de peuter spelenderwijs zo goed mogelijk op de start van de basisschool wordt voorbereid. De kinderen krijgen bewegingsactiviteiten aangeboden zoals judo, yoga, gym, dansen of simpele beweegspelletjes. De Bavoschool en Wonderland Kinderopvang hebben een samenwerking, waarbij talentontwikkeling van het kind centraal staat. Bij Wonderland Bavo ligt daarnaast de focus ook op het buiten zijn. Wij gaan veel op stap om de kinderen ook buiten de opvang nieuwe ervaringen te laten beleven.

De kinderen kunnen buitenspelen op de deels overdekte, groene buitenspeelplaats. In de Bavoschool is ook een prachtige aparte ruimte voor buitenschoolse opvang gecreëerd, met een groot theaterpodium en een techniekhoek met werkbank. Tijdens de buitenschoolse opvang tijd kunnen kinderen in de Bavoschool wekelijks judolessen volgen van ABC Kops Haarlem.

Wonderland Kinderopvang heeft al Kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties in Hillegom en Leiden. Meer info vindt u op de websites van www.wonderlandkinderopvang.nl en www.bavobasisschool.nl.

Advertentie