Politiehond Butcher spoort verdachte op

0

In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een Haarlemmer aangehouden voor mishandeling.

De politie kreeg rond middernacht melding van een mishandeling van een taxichauffeur op de A9 afslag Haarlem Zuid. De chauffeur zou de klant van Rotterdam naar Haarlem brengen toen de man zich ter hoogte van de afslag Haarlem Zuid vreemd ging gedragen. De taxichauffeur verminderde vaart en kreeg vervolgens een harde klap op zijn schouder. De verdachte opende het portier en vluchtte de bosjes in achter de vangrail.

Meerdere agenten kwamen ter plaatse om de verdachte te zoeken, maar politiehond Butcher trof de verdachte aan. De 29-jarige Haarlemmer is aangehouden en ingesloten.

Vorig artikelTV kijken op je tablet
Volgend artikelNPO Radio 2 voor KWF in Haarlem
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.