Romance en Wedding lelieshow in Keukenhof

0

Het Willem-Alexander Paviljoen in Keukenhof is tot en met 21 mei het wereldpodium voor lelies. Met honderden verschillende soorten, volop nieuwigheden en betoverende arrangementen met het thema romance en wedding wordt de lelieshow 2017 weer een topattractie in het fraaie paviljoen.

Het is het jaarlijkse wereldpodium voor lelies in Lisse, waar de crème de la crème van dit bloemgewas tot en met 21 mei zowel aan professionals als aan consumenten wordt getoond. Met veel verschillende rassen, op 6.000 m2 tentoonstelling, meer dan 4.500 stelen en 1000 potten en dus een veelvoud hiervan aan bloemen… ook dit jaar is de lelieshow in het Willem-Alexander Paviljoen uniek. Keukenhofbezoekers uit binnen- en buitenland krijgen de gelegenheid te genieten van wat de lelieveredelaars, die nieuwe kruisingen tot stand brengen, de wereld kunnen bieden. Want de lelieshow, met een lelie-trouwjurk tussen klassieke auto’s, is het podium voor nieuwe soorten in alle kleuren en variaties.

> Volgt u Haarlem updates al op Twitter? Nee? Klik dan nu hier!

Delen
Vorig artikelWijn, eten en beleving tijdens Villa’s Culinair Wijntheater
Volgend artikelTV kijken op je tablet
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.