Romance en Wedding lelieshow in Keukenhof

0

Het Willem-Alexander Paviljoen in Keukenhof is tot en met 21 mei het wereldpodium voor lelies. Met honderden verschillende soorten, volop nieuwigheden en betoverende arrangementen met het thema romance en wedding wordt de lelieshow 2017 weer een topattractie in het fraaie paviljoen.

Het is het jaarlijkse wereldpodium voor lelies in Lisse, waar de crème de la crème van dit bloemgewas tot en met 21 mei zowel aan professionals als aan consumenten wordt getoond. Met veel verschillende rassen, op 6.000 m2 tentoonstelling, meer dan 4.500 stelen en 1000 potten en dus een veelvoud hiervan aan bloemen… ook dit jaar is de lelieshow in het Willem-Alexander Paviljoen uniek. Keukenhofbezoekers uit binnen- en buitenland krijgen de gelegenheid te genieten van wat de lelieveredelaars, die nieuwe kruisingen tot stand brengen, de wereld kunnen bieden. Want de lelieshow, met een lelie-trouwjurk tussen klassieke auto’s, is het podium voor nieuwe soorten in alle kleuren en variaties.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)