Keukenhof is een leuk uitje voor het hele gezin!

0

Keukenhof is meer dan bloemen kijken! Volg de speurtocht door het park, kom klimmen en klauteren op onze avontuurlijke toestellen en zweer door de lucht op onze kabelbaan. De dieren in de kinderboerderij willen graag met je knuffelen. Voor de allerkleinsten is er een Nijntje speeltuin. Sluit de dag af met poffertjes bij de speeltuin!

Wat is er leuker voor kinderen dan hun eigen speurtocht volgen door het park? Leer allerlei weetjes over de tulp en doe opdrachten. Kinderen leren tijdens deze indrukwekkende tocht over het belang en de historie van de bolbloem en gaat het park uit als een echte tulpenexpert mét een klein cadeautje!

Iedere woensdagmiddag tijdens het Sprookjesfestival komen de sprookjes in Keukenhof tot leven! Het Molenbos in Keukenhof komt tot leven met de Keukenhof sprookjesfiguren! Tulpenelfjes fladderen in het rond, de bewoner van de Molenbos boom vertelt over het leven in Keukenhof. Kun jij ze allemaal vinden?