Succesvol seizoen Keukenhof

0

Keukenhof had in 2018 wederom een succesvol seizoen. De bezoekers waardeerden de bloemententoonstelling met een 9,0. 1,4 miljoen mensen bezochten het park, net zoveel als afgelopen jaar.

Er bezochten meer jonge mensen Keukenhof. De gemiddelde leeftijd daalde van 48 jaar naar 46 jaar door steeds meer gezinnen met kinderen en groepen twintigers en dertigers.

Het klimaat was grilliger dan ooit. De eerste weken was het extreem koud, vervolgens viel er veel regen en daarna volgde een zeer warme meimaand. Toch was het park tot de laatste dag kleurrijk.

Bezoekers komen uit 100 landen. 20% komt uit Nederland, daarna volgen Duitsland, Amerika, Frankrijk, China en Groot-Brittannië.

De afwikkeling van het verkeer in de Bollenstreek verliep voorspoedig. Steeds meer bezoekers komen met het openbaar vervoer, via de Keukenhof Express van Schiphol, Leiden en Haarlem.

Thema 2019
Het thema van Keukenhof 2019 wordt Flower Power, de kracht van bloemen. Keukenhof is in 2019 geopend van 21 maart tot en met 19 mei.

Keukenhof Magazine 2017 – 2018
Een kleurrijk inkijkje in Keukenhof!

Keukenhof: een bruisend landgoed in de Bollenstreek, met talloze verhalen en ontwikkelingen, bekend en geliefd om het kasteel en de bloemententoonstelling. Een landgoed dat haar bestaan mede te danken heeft aan partners, vrijwilligers, medewerkers en vrienden met wie vaak al jarenlang nauw wordt samengewerkt.

Keukenhof Magazine 2017-2018 informeert u over de vele activiteiten van Landgoed Keukenhof en de bloemententoonstelling. U kunt lezen over nieuwe voorzieningen, restauraties en verbouwingen; activiteiten op het gebied van kunst en cultuur; jeugd, vrijwilligers en actuele thema’s als bereikbaarheid en duurzaamheid.

Open het Keukenhof Magazine 2017-2018