British Festival volgende Zandvoort Special

0

Na de topdrukte van afgelopen weekend rondom Max Verstappen tijdens Jumbo Familie Racedagen, is het British Festival van 7-9 juli de volgende ‘Special’ op de Zandvoortse evenementen-kalender. Met het uitdelen van kleine zakjes Engelse drop zijn afgelopen weekend de eerste stappen gezet naar het ‘British Festival: in a great British tradition’

Het British Festival is een verbreding van het British Race Festival op Circuit Zandvoort. Behalve de races met unieke Britse vintage auto’s op het circuit, zijn er ook in het centrum en op het strand tal van Brits georiënteerde activiteiten te doen en zien. Het begint al met de aankleding van de openbare ruimte, waardoor bezoekers direct meegenomen worden in Britse sferen. En er is twee dagen een Special Cars Parade waardoor er letterlijk een verbinding wordt gelegd tussen het Circuit en het centrum van Zandvoort. Maar ook de Zandvoortse ondernemers dragen bij aan een Britse uitstraling én aan het Britse aanbod. Denk bijvoorbeeld aan Britse gerechten in de horeca, een Brits ‘fout’ feest in discotheek Chin Chin, een Classy gala night in Holland Casino en een Brits filmprogramma in Circus Zandvoort.

De Jumbo Familie Racedagen en het British Festival: in a great British tradition zijn beiden benoemd als Zandvoort Special. Deze speciale evenementen zijn de hoogtepunten uit de Zandvoortse evenementenkalender en worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. Kenmerkend voor een Zandvoort Special is de connectie tussen het unieke Circuit Zandvoort, het centrum, het strand en, waar mogelijk, de omliggende natuur. Voor 2017 zijn de Runner’s World Zandvoort Circuit Run (25 & 26 maart), Jumbo familie Racedagen, driven by Max Verstappen (19-21 mei), het British Festival: in a great British tradition (7-9 juli) en de Historic Grand Prix (1-3 september) vastgesteld als Zandvoort Specials.

Voor meer informatie over het British Festival kijkt u op www.british-festival.co.uk.