30+ Letz Party Oud en Nieuwfeest NYE @ Paviljoen Loef

0

Op maandag 31 december 2018 van 21:00 tot 3:00 uur heten Paviljoen Loef en Appelman Events je van harte welkom op het Letz Party 30+ Oud- en Nieuwfeest. Adres: Mooie Nelpad 5 in Haarlem.

Paviljoen Loef ligt in het recreatiegebied Schoteroog aan de oever van ‘De Mooie Nel’. Het is een knusse locatie waar je feestelijk het oude jaar kunt afsluiten én het nieuwe jaar ingaan. Vanaf de heuvel op Schoteroog heb je om middernacht een prachtig uitzicht op al het vuurwerk van de stad Haarlem.!! “So Letz Party in deze mooie ambiance!!!

Feest der herkenning
Op het Oud- en Nieuwfeest draaien DJ Joost en & DJ William (Party Inside) een swingende mix van de beste Disco Classics uit de 70s, 80s, 90s, 00s & 10s. Ga los op disco krakers van weleer en geniet van all time dance tunes van vandaag de dag.

Op Oudejaarsavond feest wordt je getrakteerd op heerlijke oliebollen, we komen langs met bittergarnituur en natuurlijk proost je om 0:00 met alle feestgasten op het nieuwe jaar.

Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met gelijkgestemden op de hits van toen en nu. Onze garantie: op dit feest ben je verzekerd van de beste en lekkerste hits van toen en nu. In de feestzaal zal stil zitten echt niet lukken.

Tickets
Early bird tickets €23,50 (uitverkocht). Regular tickets 26,50. Deur 30,00.

Adres
Mooie Nelpad 5, 2031 AK Haarlem

Info
www.letzparty.nl of 06-14890903.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)