Alpe D’Huez4Kids: Fiets mee voor Kika

0

Op dinsdag 4 juli kunnen de kinderen van groep 5 t/m 8 meedoen aan de Alpe D’Huez 4 Kids: de beklimming van het kopje van Bloemendaal op de fiets. Met deze wielerkoes wordt er geld opgehaald voor Kika.

Het is de bedoeling dat elk kind 3 keer het Kopje op (en af) fietst voor de strijd tegen kanker. Kika heeft het geld nodig om onderzoek naar kinderkanker te kunnen blijven doen. Dit is de kans voor kinderen om op een sportieve manier leeftijdsgenootjes te helpen. De koers is in de vorm van een sponsorloop, waar vorig jaar ruim €1200 mee is opgehaald. Het steven voor dit jaar is om dit bedrag te verdubbelen.

Een oproep aan alle sportieve kinderen: schrijf je samen met je klasgenootjes in voor dit bijzondere fietsevenement en vraag iedereen die je kent om je te sponsoren. Want alle kleine beetjes kunnen een grootse toekomst voor deze kinderen betekenen.

Aanmelden kan op www.jeugdsportpas.nl. We hopen je dan te zien!
Voor meer informatie kun je mailen naar tjoon@sportsupport.nl of
natascha@welzijnbloemendaal.nl.