35 basisschoolkinderen van OBS de Globe en OBS de Piramide in het zonnetje gezet

0

Zo’n 35 kinderen van de Haarlemse basisscholen De Piramide en De Globe zijn vlak voor de zomervakantie in het zonnetje gezet door Rotaryclub Santpoort Brederode.

De Rotaryclub had bij de Westbroekplas in Velserbroek een programma georganiseerd vol sport, spel en lekkers.

De dag begon met het versieren van cake, die de kinderen vervolgens heerlijk konden opeten. Daarna was het tijd om groepjes te maken, een teamnaam verzinnen en daarmee t-shirts te versieren. Daar bleef het niet bij, er was ook make-up voor de meisjes en schmink voor de jongens.

Om het echte teamgevoel nog sterker te maken, bestond het laatste deel voor de lunchpauze uit een warming-up op het strand. En er was volop gelegenheid om in het water te spelen. De kinderen werden daarbij geholpen voor het mooie weer!

Na de lunch, die bestond uit een halalburger met frites, begonnen de middagactiviteiten: zeilen, paardrijden, volleyballen en sub polo. Na uitleg van de begeleiders, konden de kinderen zich lekker uitleven.

Tussendoor was er nog limonade en chips. Bij het afscheid was er voor ieder kind en tas vol leuke dingen en een suikerspin.

De kinderen van De Piramide en de Globe kijken, net als Rotary Santpoort Brederode, terug op een geslaagde dag.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)