In gezicht geslagen met glas

0

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 34-jarige Haarlemmer. De verdachten zijn eveneens Haarlemmers van 38 en 29 jaar oud.

Het slachtoffer was ’s avonds laat nog naar een café aan de Smedestraat in zijn woonplaats gegaan om te dansen. In het café kwam hij bekenden tegen waarmee hij de dansvloer op ging. Twee vrouwen uit zijn gezelschap werden daar steeds lastig gevallen door twee onbekende mannen. Toen hij de mannen daarop aansprak, vertrokken zij.

Korte tijd later, omstreeks 02.30 uur trof het slachtoffer beide mannen in de hal van het café. Hier kwam het tot een treffen waarbij het slachtoffer door één of beiden in het gezicht werd geslagen met een glas. Het slachtoffer liep verwondingen aan zijn gezicht op.

De gewaarschuwde politie kon beide verdachten ter plaatse aanhouden.

- Advertentie -