Borstprothese informatiecentrum (BIC)

0

De borstkankervereniging (BVN) organiseert elke 3e woensdag in de maand een spreekuur over borstprotheses, lingerie en badkleding.

Het spreekuur is bedoeld voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad). Na een borstamputatie of een borstsparende operatie hebben vrouwen vaak behoefte aan voorlichting over (uitwendige) borstprotheses. Waar kun je een borstprothese kopen? Wat zijn er voor soorten? Waar moet je op letten? De medewerkers van de BVN geven vrouwen, in een individueel gesprek, tips en advies voor de aanschaf van een (deel)prothese, lingerie en/of badpak. Er wordt gewerkt volgens afspraak. Er is ruime gelegenheid om materialen te bekijken en vragen te stellen.

Info
Woensdag 2 augustus 2017
Afdeling patiëntenvoorlichting, Haarlem Zuid, Boerhaavelaan 22, 2035 RC Haarlem
Tijd: van 14.00 – 15.00 uur (vol) en van 15.00 – 16.00 uur
Wilt u komen, meldt u dan aan via www.spaarnegasthuis.nl