Bomvol programma Toneelschuur tijdens Haarlem Cultuur Festival

0

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 september staat in de Toneelschuur de – inmiddels traditionele – opening van het culturele seizoen op het programma. Tijdens dit weekend opent de Toneelschuur de deuren voor iedereen van jong tot oud. Een weekend bomvol muziek, theatertips, (previews van) voorstellingen, films, de Schuurshow, een uitgebreid jeugdprogramma, een spannend spel met mooie prijzen én natuurlijk een lekker drankje en hapje. Het merendeel van het programma is gratis, voor een aantal voorstellingen geldt een (aangepaste) toegangsprijs.

Hieronder staat het programma in vogelvlucht, gedetailleerde informatie staat op de website: www.toneelschuur.nl.

Het Haarlem Cultuur Festival in de Toneelschuur begint vrijdag met de reprise van de bejubelde voorstelling Troje Trilogie van Toneelschuur Producties. Op zaterdagmiddag staan er previews van o.a. Orfeo van Groots en Meeslepend, de Blackout ’77 van Orkater / Sir Duke, Summa van Samir Calixto / Korzo Producties en Vaudeville 2 van Theatertroep op het programma. ’s Avonds is de hele voorstelling Vaudeville 2 zien.

Vanaf 22.00 uur gaan de volumeknoppen omhoog in het café voor een concert van niemand minder dan Lakshmi. Voor iedereen met zangambities staat de Karaokedouche van Je Suis Energy klaar in de foyer.

Op zondag gaan de deuren om 9.30 uur open en kunnen de kinderen hun energie kwijt tijdens een dansworkshop van Danshuis Haarlem, terwijl (groot)ouders nog even rustig wakker kunnen worden met koffie aan de bar. Vanaf 10.00 uur beginnen de gratis (voorproefjes van) voorstellingen en films.

Ook op zondag zijn er veel theaterpreviews: onder andere van Conny Janssen Danst, Toneelgroep Het Volk, Starring en Het lijden van de jonge Werther. Het weekend wordt afgesloten met de Schuurshow: de Culturele Talkshow van Haarlem.

Maar er is meer: in de foyer staat een spel spelen waarbij mooie prijzen te winnen zijn en geven de medewerkers hun (persoonlijke) tips voor het komende theaterseizoen. Voor degene die snel beslist en een kaartje koopt: tot en met zondag 10 september 23.59u geldt voor de theatervoorstellingen die in de Toneelschuur geprogrammeerd staan Vroegboekvoordeel. Een korting die kan oplopen tot € 4,00 per kaart.

Info
Toneelschuur, Lange Begijnestraat, 2011 HH Haarlem.
Het hele programma van het Haarlems Cultuur Festival staat op:
www.toneelschuur.nl/haarlem-cultuur-festival.

- Advertentie -