Het Debuut – Rudolphi Producties in Toneelschuur Haarlem

0

Het Debuut van Rudolphi Producties zet nieuw theatertalent in de schijnwerpers

Met Het Debuut biedt Rudolphi Producties ieder jaar aan het begin van het nieuwe theaterseizoen pas afgestudeerde theatertalenten de kans om hun werk te tonen aan het landelijke publiek, in tournee van 22 voorstellingen. Om het programma een kader te geven en het publiek te leiden reist ook dit seizoen een gastvrouw mee met het gezelschap, dit jaar is dat programmamaker Louise de Koning.

Het Debuut is dé kans voor het publiek om als eerste kennis te maken met dit aanstormende theatertalent. De voorstellingen van Het Debuut 2017 zijn:

The Place to Be – Koen van der Heijden & Hidde Aans-Verkade
Mime, Academie voor Theater en Dans Amsterdam
Een voorstelling over het ploeteren van de mens, waarin de grenzen van het lichaam worden opgezocht. Meedogenloos en teder tegelijk, een gevecht zonder agressie.

What sounds like now – Nick Livramento Silva & Joey Schrauwen
Toneelschool, ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem / Performance, Toneelacademie Maastricht
Een kale ruimte, twee mannen en een spreekgestoelte. In 30 minuten ontvouwt zich een fascinerend gevecht met taal, een strijd tegen prestatiedruk, een zoektocht weg van de zelfcensuur.

The Seed of Life – Romano Haynes
Acteursopleiding, Toneelacademie Maastricht
Een kind van twee culturen, Kaapverdisch en Surinaams. Het verhaal dat Romano vertelt is persoonlijk en universeel tegelijkertijd. Het raakt aan hoe wij ons allemaal verhouden tot onze afkomst en onze ouders.

Aantrekkelijke avond met hoogst origineel nieuw theatertalent” aldus de Theaterkrant over een voorgaande editie van Het Debuut.

Rudolphi Producties is de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers en pas afgestudeerde theatertalent. Makers met een voorliefde voor theater dat dicht op de huid van de samenleving zit. Rudolphi Producties kiest voor theater dat verbaast, ontroert, schuurt en verrast. Met Het Debuut geeft Rudolphi Producties ieder jaar pas afgestudeerde theatermakers een kans om zich verder te ontwikkelen en hun werk te tonen.

Info
Toneelschuur, Haarlem
Vrijdag 15 september 20:00u. try out
Zaterdag 16 september 20:00u. première
Kaarten: www.toneelschuur.nl of 023 – 51 73 910
Meer info: www.rudolphiproducties.nl

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)