Lezing over meer vrijheid, tijd en geluk

0

Toe aan een andere lifestyle? Jelle Derckx geeft je op dinsdag 24 november, van 20:00 – 21:30 uur, tips en tools om te komen tot een minimalistische lifestyle. De avond vindt plaats in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De toegangsprijs bedraagt € 5,-; niet-leden betalen € 7,50. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Jelle Derckx, acteur, schrijver en ondernemer, neemt je in zijn lezing mee in de minimalistische lifestyle. Zelf is hij in 2012 begonnen aan het minimaliseren van zijn leven. Hij startte met het schrijven van een persoonlijke missie waarin hij duidelijk zijn doelen en dromen voor de komende tijd vastlegde. Van daaruit is hij gaan kijken welke afleidingen, verplichtingen, spullen en uitgaven niet hielpen bij deze missie.

Jelle vertelt in zijn lezing niet alleen zijn verhaal, maar geeft ook praktische tips en methodes om aan de slag te gaan. Met zijn blog draagt hij het volgende uit: ‘Investeer in innerlijke verrijking. Lezen is daar heel belangrijk voor. Zo belangrijk dat juist een boek mij heeft veranderd in mijn denken en ik van daaruit ook mijn blog ben begonnen en anderen ben gaan helpen.’

Volgens deze methode heeft hij een cursus gemaakt die inmiddels door 150 mensen is gevolgd. De cursus is online te vinden.

Info
Dinsdag 24 november, van 20:00 – 21:30 uur
de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32)
De toegangsprijs bedraagt € 5,-; niet-leden betalen € 7,50

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl